Annonsera

Ta det viktigaste först

Frågorna är många men det som räknas är resultatet av din annonsering, så se till så att du kan mäta din annonsering. Vilka vill du berätta det för?, Digital annons, Analog annons, Vilken nytta har ditt erbjudande för mottagaren?, banta utrymmet, och det viktigaste, vad ska målgruppen göra när de har läst din fantastiska annons? Ringa? Länka vidare till nätet och beställa? Gå till en butik? Glöm inte att avsluta med en uppmaning och gör det tydligt!

Läs mer på Annonstips

Portfolio

Portfolio - Urval

Få en idé om hur din framtida marknadsföring, nya logo, annonsering, hemsida eller din nya marknadsföringsstrategi kan bli från några av våra nöjda kunder. Läs mer under Portfolio

Säkerhet

Säkerhet - varför är det viktigt?

Onda krafter kapar din sida ändrar och förvanskar, raderar eller skickar spam från din hemsida etc. Därför bör man t.ex. säkerhetskopiera din hemsida kontinuerligt för att kunna återskapa din sida till senast fungerande om något skulle gå fel. Vi använder SSL kryptering vilket innebär att när du besöker din sida dyker det upp ett låst grönt hänglås som talar om att din sida använder ett krypterat protokoll. Vilket t.ex. sökmotorn Google idag prioriterar i deras rangordning av sökresultat. Uppdateringar av underliggande programvaror som cms, plugins och säkerhetsuppdateringar vilket sker när nya versioner släpps. Läs mer på Paket & Tjänster!

 

Offertforfrogan

Gör en offertförfrågan

Gör en förfrågan för ditt företag, en ny mer användarvänlig hemsida gör susen för dina affärer, en annons, ett tweet, ett facebookinlägg, en annons i det lokala annonsbladet ja sätten är många för att hålla intresset uppe hos dina potentiella kunder, nya som gamla. Ge dina kunder erbjudanden och förmåner som är trovärdiga. 

Jämför oss

Vi tål att jämföras - och vad kostar det då?

En leveransklar standardhemsida kostar 6 500 + moms och därefter 2 500 kr + moms/år där årsavgiften ingår i 6 500 första året. Då ingår följande, domännamn, webbhotell, backup, e-postadresser (obegränsat), modern design, SEO (small), registrering i alla större sökmotorer. Samt tips & råd och utbildning för att ändra på din sida. Läs mer på Paket & Tjänster!

Hemsida

Hemsidan ditt skyltfönster

Vi bygger din hemsida. Din hemsida ska vara ditt skyltfönster där kunden hittar dina produkter/tjänster, hemsidan ska underlätta för dig som företagare, här ska dina kunder hitta svar på det mesta så att du ska kunna koncentrera dig på det som är det viktigaste. Du väljer nivå, en hemsida du själv kan redigerar efter att den levererats enligt dina önskemål. Har du inte tid administrerar vi den åt dig efter leverans. Viktigt? Ja för att din kund ska kunna ta beslut eller bilda sig en uppfattning om dina produkter eller tjänster, är ofta kundens första kontakt att titta in på din hemsida. läs mer på Hemsida!

Marknadsföring

Marknadsför ditt företag

Marknadsför ditt företag på webben och i tryckt form. Vi ger dig ett förslag på helheten som får dig att stå ut bland dina konkurrenter. Design, marknadsföring, broschyrer, utskick, logo, hemsida, varumärke, SEO, sociala medier, visitkort allt som har med ditt företag att göra när det gäller det digitala och trycksaker. Låt ditt företag växa i lagom takt. Vi hjälper dig på vägen till ett mer tillgängligt företag

Underkategorier