Annonsera

Ta det viktigaste först

Frågorna är många men det som räknas är resultatet av din annonsering, så se till så att du kan mäta din annonsering. Vilka vill du berätta det för?

Portfolio

Portfolio - Urval

Få en idé om hur din framtida marknadsföring, nya logo, annonsering, hemsida eller din nya

Offertforfrogan

Gör en offertförfrågan

Gör en förfrågan för ditt företag, en ny mer användarvänlig hemsida gör susen för dina affärer, en annons, ett tweet, ett facebookinlägg, en annons i det lokala annonsbladet ja sätten är många för att hålla intresset uppe hos dina potentiella kunder, nya som gamla. Ge dina kunder erbjudanden och förmåner som är trovärdiga. 

Säkerhet

Säkerhet - varför är det viktigt?

Onda krafter kapar din sida ändrar och förvanskar, raderar eller skickar spam från din hemsida etc. Därför bör man t.ex. säkerhetskopiera din hemsida kontinuerligt för att kunna återskapa din sida till senast fungerande om något skulle gå fel. Vi använder SSL kryptering vilket innebär att när du besöker din sida dyker det upp ett låst grönt hänglås som talar om att din sida använder ett krypterat protokoll. Vilket t.ex. sökmotorn Google idag prioriterar i deras rangordning av sökresultat. Uppdateringar av underliggande programvaror som cms, plugins och säkerhetsuppdateringar vilket sker när nya versioner släpps. Läs mer på Paket & Tjänster!

 

Jämför oss

Vi tål att jämföras - och vad kostar det då?

En leveransklar standardhemsida kostar 6 500 + moms och därefter 2 500 kr + moms/år där årsavgiften ingår i 6 500 första året. Då ingår följande,

Marknadsföring

Marknadsför ditt företag

Marknadsför ditt företag på webben och i tryckt form. Vi ger dig ett förslag på helheten som får dig att stå ut bland dina konkurrenter.

Hemsida

Hemsidan ditt skyltfönster

Vi bygger din hemsida. Din hemsida ska vara ditt skyltfönster där kunden hittar dina produkter/tjänster, hemsidan ska underlätta för dig som företagare,