Säljande hemsida

Vad du ska kräva av din hemsides leverantör

Hemsida

Du ska aldrig behöva ringa eller e-posta din leverantör av hemsidan när du behöver hjälp med uppdateringar av hemsidan. Din leverantör måste använda ett ”Content Management System” (CMS) vilken är den bästa lösningen, då får du allt som behövs för att kunna driva och uppdatera en professionell hemsida av hög kvalitet.

 

Du kan även dela ut behörigheter i din organisation så att flera kan uppdatera specifika sidor på din hemsida. 

Billig och prisvärd hemsida för ditt företag

Billig och prisvärd hemsida!?

Det finns många aktörer som säljer billiga hemsidor till företag, men även gratis kan ditt företag skaffa sig en hemsida. Det beror alldeles på vad man är ute efter och vad man vill uppnå med en hemsida. Gratis? Ja då måste du ha en dedikerad person som sköter den och ser till att ha all information uppdaterad, allt vad gäller företagsinformation, priser, bilder texter men också set till att designen

Hemsidan ditt skyltfönster

Skyltfönster mot världen

Hemsidan ditt skyltfönster. Vi bygger din hemsida. Din hemsida ska vara ditt skyltfönster där kunden hittar dina produkter/tjänster, hemsidan ska underlätta för dig som företagare, här ska dina kunder hitta svar på det mesta så att du ska kunna koncentrera dig på det som är det viktigaste.

Det är resultatet av din annonsering

Vad är viktigast med annonsering?

Ta det viktigaste först! Frågorna är många men det som räknas är resultatet av din annonsering,

Ny hemsida - Studiomics i Leksand

En ny modern hemsida!

Studio Misc Hårfrisör i Leksand Studio Mics - förnyar med en hemsida från dinsida.nu, nya funktioner och modernare layout.

Marknadsföring för ditt företag

Din marknadsföring

Marknadsföring för ditt företag. För att ditt företag ska generera nya kunder och behålla tidigare,

En ny eller uppdaterad logo?!

En ny eller uppdaterad logo?!

Ny logo eller uppdatering av er befintliga logo för att understryka er närvaro och för att följa med tidens tand, se över er logo och framtoning.

Ny hemsida

Lagunen förnyar hemsidan

Lagunen Hud & Kroppsvård förnyar sin hemsida, med nya funktioner och framför allt nya verksamma behandlingar.

Publiceringsverktyg för hemsida CMS

Publicera enkelt dina artiklar

Joomla ett publiceringsverktyg för hemsidor i alla dess former. Joomla är gratis att använda och att ladda ned, det är så kallat öppen källkod (Open Source).

Wordpress eller joomla

Vad är CMS?

Vad är CMS? Dinsida använder Joomla som är ett av världens mest använda open source CMS (Content Management System, innehållshanteringssystem). Det finns idag miljontals webbplatser i världen som drivs och används med Joomla, vilket gör det till en programvara som används av privatpersoner och små, medelstora till stora organisationer och multinationella företag. Ett webbpubliceringssystem är ett innehållshanteringssystem för

Start för din nya hemsida

Start för din nya hemsida

Vi bestämmer en träff och går igenom syfte, funktion och allehanda frågor som kan dyka upp då du ska sjösätta en ny modern, säljande och informativ hemsida eller då du ska uppdatera din befintliga hemsida.

Hur fungerar det för dig med IT?

Hur fungerar din IT-utrustning?

Hur fungerar det för dig? Fungerar det inte som det ska med datorn, skrivaren, det trådlösa nätverket eller är det något program som krånglar?

Från start till mål med din hemsida oc/eller din marknadsföring

Syns du digitalt och analogt?

Att synas digital har aldrig varit viktigare. Dinsida.nu hjälper er överallt, från första tanke till färdig lösning. Vi är är företaget som hjälper dig från start till mål med

Är din hemsida säker?

Säker hemsida!

Säkerhet - varför är det viktigt? Onda krafter kapar din sida ändrar och förvanskar, raderar eller skickar spam från din hemsida etc.

hemsida för företag som vill växa i lagom takt

    FÖR FÖRETAG SOM VILL VÄXA I LAGOM TAKT!