Mobilanpassning! Din hemsida ska passa alla olika bildvisare

Idag ska din hemsida vara mobilanpassad, faktiskt ett krav från Google då de indexerar hemsidor för mobilanvändning i första hand. Dina besökare kommer idag främst via sina mobiltelefoner till din hemsida. Om hemsidan inte fungerar i mobiltelefoner tappar du en stor del av eventuella kunder och i förlängningen tappar du köpare.

 

Var tydlig med vem du är

Planera dina rubriker på din hemsida. Bilder och text ska hänga ihop, var tydlig med vad du gör och erbjuder dina besökare, befintliga kunder och potentiella kunder.

Modern hemsida 

En Unik Design Som Speglar Din Identitet. Vi ger ge alla företag ett unikt utseende, design och en digital identitet, allt efter dina önskemål. Responsiv design: Alla hemsidor vi levererar fungerar på alla displayer, från stora till små displayer och mobiler.

Vad är digital marknadsföring?

Med Digital marknadsföring menar man att precis som namnet antyder, marknadsföring som sker digitalt. FÖr att precisera mera handlar det om marknadsföring via olika digitala plattformar och digitala kanaler.

Utveckling av Hemsidan

Det är viktigt att du utvecklar ditt företags hemsida till en användarvänlig, modern och enkel att navigera runt i. Din hemsida ska fånga och attrahera nya kunder och besökare.

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

{dinsida.nu} {hemsida frå dinsida.nu}

© 2019 Dinsida.nu
Marknadsför ditt företag på webben och med trycksaker. Vi ger dig förslag på helheten, som får dig att stå ut bland dina konkurrenter. För företag som vill växa i lagom takt. Hemsida, annonser, IT, marknadsföring och design. E-post - info @ dinsida.nu. SvenskaLänkar.com - Kvalitetskatalogen.se
Vi använder kakor (cookies)
Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.