Annonsering tips

Vad är viktigast med annonsering?

Ta det viktigaste först! Frågorna är många men det som räknas är resultatet av din annonsering, så se till så att du kan mäta din annonsering. Vilka vill du berätta det för? Digital annons, Analog annons, Vilken nytta har ditt erbjudande för mottagaren?

Banta utrymmet, och det viktigaste, vad ska målgruppen göra när de har läst din fantastiska annons? Ringa? Länka vidare till nätet och beställa? Gå till en butik? Glöm inte att avsluta med en uppmaning och gör det tydligt! Läs mer på Annonstips!

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder kakor (cookies)
Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.