IT-Tjänster!

Hjälp med hårdvara och mjukvara

IT-Tjänster!
Krånglar det med din IT-Lösning?

Fungerar det inte som det ska med datorn, skrivaren, det trådlösa nätverket eller är det något program som krånglar?

HUR FUNGERAR DET FÖR DIG?

Fungerar det inte som det ska med datorn, skrivaren, det trådlösa nätverket eller är det något program som krånglar? Vi gör installation, felsökning, datorservice eller inkoppling av hårdvara, skrivare etc. Säkerställer att din utrustning är fri från från virus, trojaner eller skadlig kod. Snabba upp och åtgärda en felande dator, långsamt internet eller nätverk som krånglar.

Privatperson

Den 1 augusti 2016 trädde det nya RUT-avdraget för IT-tjänster i kraft där du erhåller 50 % rabatt på ordinarie priser.

Företag

Vill du ha hjälp med ett krånglande nätverk, skrivare, mjukvara eller andra IT relaterade problem eller undrar du över hur ni skulle kunna arbeta smartare, snabbare och smidigare då har du kommit rätt. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert
IT-Tjänster från dinsida.nu

Vi älskar att hjälpa till

Vi kan erbjuda hjälp på distans och hjälp på plats för mer komplexa problem. Privatpersoner har numera RUT-avdraget att tillgå vid IT-problem.
Om oss

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder kakor (cookies)
Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.