Utveckling Hemsida

Mobilanpassad! Din hemsida för olika bildvisare

Idag ska din hemsida vara mobilanpassad, faktiskt ett krav från Google då de indexerar hemsidor för mobilanvändning i första hand. Dina besökare kommer idag främst via sina mobiltelefoner till din hemsida. Om hemsidan inte fungerar i mobiltelefoner tappar du en stor del av eventuella kunder och i förlängningen tappar du köpare.
Utveckling Hemsida

Vad ingår vid köp av hemsida? 

 

CMS - Publiceringsverktyg

Ett webbaserat CMS används för att hantera innehållet på en webbplats och där det inte krävs något annat verktyg än din webbläsare. Du kan själv redigera din hemsida, från vilken dator du helst önskar. Tjänsten går även att köpa från dinsida.nu. 

Säker hemsida!

Säkerhet - varför är det viktigt? Onda krafter kapar din hemsida, ändrar och förvanskar, raderar eller skickar spam från din hemsida etc.

Var tydlig med vem du är

Planera dina rubriker på din hemsida. Bilder och text ska hänga ihop, var tydlig med vad du gör och erbjuder dina besökare, befintliga kunder och potentiella kunder.

Modern hemsida

Modern hemsida 

En Unik Design Som Speglar Din Identitet. Vi ger ge alla företag ett unikt utseende, design och en digital identitet, allt efter dina önskemål. Responsiv design: Alla hemsidor vi levererar fungerar på alla displayer, från stora till små displayer och mobiler.

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!