Att handla lokalt!!

Du bidrar till en hållbar framtid genom att vi alla på något sätt jobbar hållbart och handlar lokalt.

När du handlar lokalt blir både du och ditt lokala samhälle vinnare!

Dinsida.nu befinner sig i västmanland nära gränsen till Dalarna närmare bestämt i den lilla byn Norberg. Vi finns för dig i din närhet vare sig du vill träffas via digitala medier, telefon eller över en kopp kaffe.

Miljön och människorna

Du bidrar till en hållbar framtid genom att vi alla på något sätt jobbar hållbart i våra butiker. 

Ekonomi

Dina pengar stannar lokalt.

Gemenskap och närhet

De lokala butikerna är en viktig mötesplats och en viktig arbetsgivare som stärker känslan av samhörighet med din ort och din region.

Varför handla lokalt

Ekonomin
Dina pengar stannar lokalt. Det innebär fler arbetstillfällen, mer pengar till vård, skola och omsorg, bättre vägar, en levande ort och en bra miljö att bo och leva i. De lokala butikerna gör din ort attraktiv med sina unika och noga utvalda sortiment. Du får bättre valmöjligheter och större mångfald.

Miljön och människorna
Du bidrar till en hållbar framtid genom att vi alla på något sätt jobbar hållbart i våra butiker. Det kan exempelvis vara att vi energieffektiviserar, har lokalproducerade varor, varor producerade under goda arbetsförhållanden, använder minimerade förpackningar, återvinner, anställer personer i utanförskap eller har ett second-hand sortiment. Att handla lokalt minskar också transporterna och miljöpåverkan.

Gemenskap och närhet
De lokala butikerna är en viktig mötesplats och en viktig arbetsgivare som stärker känslan av samhörighet med din ort och din region. Butikerna drivs av lokala entreprenörer – din granne, faster, bror, kusin, vän. Släkt, vänner och bekanta som utvecklar din ort, skapar närhet, personlighet och gemenskap.

Stå upp för din lokala handel – shoppa lokalt, hållbart och utvalt.

Image
hemsida för företag som vill växa i lagom takt

    FÖR FÖRETAG SOM VILL VÄXA I LAGOM TAKT!