Genvägarna är få - så gör det på riktigt!

Tyvärr så är det inte så enkelt, det räcker inte att bara köpa en hemsida idag! Genom en långsiktig strategi kan dittt företag växa i lagom takt. För att nå nya kunder och öka din försäljning, måste din strategi sträcka sig över tid. Det är där vi är din partner för att kunna tillfredställa dina kunder nya som gamla.

Därför behöver du en hemsida!

Har du tänk på att en hemsida för ditt företag kan skylta med ditt varumärke och dina produkter dygnet runt, oavsett var någonstans dina kunder befinner sig. Enligt Sifoundersökningar söker idag nio av tio konsumenter på nätet för att hitta produkter/varor eller tjänster. Men trots det saknar uppemot 45 % av Sveriges småföretag en hemsida. Låt oss berätta varför ditt företag tjänar på att ha en hemsida!

Spara företagets pengar!

Har du mindre verksamhet kanske du tänker att du inte har råd med en hemsida. Men sanningen är något helt annan, du har inte råd att inte ha en hemsida. Jämför kostnaden för din hemsida med det du spenderar på tidningsannonser, flyers eller annat annonsmaterial, inte sagt att du ska sluta med analog marknadsföring men den är dyrare. Du kommer ganska snart att upptäcka att din hemsida är kostnadseffektiv marknadsföring, utan att du egentligen behöver göra så mycket. Jämför du storleken på den marknad du kan nå via din hemsida så kommer hemsidan betala sig många gånger om.

Nya möjligheter!

Genom att erbjuda dina kunder möjligheten att besöka dig på nätet får de tillgång till din information och dina erbjudanden dygnet runt oavsett var de befinner sig. En hemsida öppnar helt nya möjligheter för dig att synas. Dina kunder kan till exempel lägga beställningar när som helst, och oavsett vad du säljer eller erbjuder gör hemsidan att du kan nå just din målgrupp och din marknad.

Därför ska du ha en hemsida!

I dag har de flesta svenskar tillgång till internet hemma eller på jobbet. Du bör finnas där dina kunder finns, och där dina kunder letar efter dig. 

  • Finns du inte med en hemsida förlorar du mark gentemot dina konkurrenter
  • En hemsida ger dig en ny marknad och en helt ny räckvidd, spelar ingen roll var kunderna befinner sig, kunderna har tillgång till din hemsida 24/7
  • Nå din målgrupp genom att rikta dina budskap rätt
  • Har du en modern och uppdaterad hemsida upplevs du som professionell och att du tar ditt företag och dina kunder på allvar
  • Du har alltid öppet för dina kunder, Internet sover inte!
  • Speciella erbjudanden, evenemang etc.
Vilse på webben? Dinsida.nu hjälper dig!

Vilse?
VI NAVIGERAR DIG RÄTT!

Känner du att ni gått vilse och tappat kontrollen över din hemsida? Är den utdaterad, omodern och svår att navigera i? Har kunderna svårt att hitta din hemsida i sökmotorer? - Lugn! Vi hjälper dig att hitta tillbaka!
Ditt erbjudande!

Hemsida

Vi bygger din hemsida. Som du kan redigerar själv efter att den levererats enligt dina önskemål. Har du inte tid administrerar vi den åt dig efter leverans. 

Marknadsföring

Marknadsför ditt företag på webben och i tryckt form. Vi ger dig ett förslag på helheten som får dig att stå ut bland dina konkurrenter. 

Design

Vi hjälper små företag som vill växa i lagom takt, med marknadsföring på webben och i tryckt form, allt efter dina önskemål.