<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Exo 2:100,100italic,200,200italic,300,300italic,400,400italic,500,500italic,600,600italic,700,700italic,800,800italic,900,900italic&amp;display=swap" rel="stylesheet"/>

Din hemsida!

Hemsidan ska vara lättillgänglig och lätt att navigera i

Överblick

Ditt innehåll på hemsidan ska vara lättillgängligt och lättförstått. Man ska enkelt kunna hitta det man söker utan att behöva irra omkring, gör man det tröttnar din besökare snabbt och söker sig någon annanstans. En besökare som aldrig varit på din sida förut och som inte känner till ert företag alls, förstår besökaren var dom hamnat? Förstår man vad det handlar om, vilka är ni och vilken branch tillhör ni? Tänk här på att ni har bara några sekunder på er att övertyga besökaren att det är värt att stanna.

Mobilanpassad

Företagets hemsida ska vara mobilanpassad då det nu är övervägande genom mobilen dom flesta tittar på information från webben.

Sökmotoroptimerad

En sökoptimerad hemsida ger fler besök, ger fler kunder. Sökmotorer på nätet ska lätt kunna hitta just din sida då potentiella kunder som söker information om produkter eller tjänster du tillhandahåller.

Innehåll

Ditt innehåll på hemsidan ska vara lättillgängligt och lättförstått. Man ska enkelt kunna hitta det man söker utan att behöva irra omkring, gör man det tröttnar din besökare snabbt och söker sig någon annanstans.

Bild & text

Bilder och texter ska harmonisera på din hemsida, "en bild säger mer än tusen ord".

Rätt ska vara rätt

Något så enkelt som rättstavning och ett språk som tilltalat din målgrupp.

Följ upp

Följ upp vad dina besökare söker och letar efter på din hemsida, ha koll på statistiken.

Uppdaterat

Viktigt att dina texter och innehåll är uppdaterat och "färskt", vilket gäller hela din hemsida.

Kontaktvägar

Det ska vara enkelt att ta kontakt med ditt företag på hemsidan och flera möjligheter till kontakt. Adress, telefon, post, e-post och ett formulär.
Marknadsföringens alla delar

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.