<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Exo 2:100,100italic,200,200italic,300,300italic,400,400italic,500,500italic,600,600italic,700,700italic,800,800italic,900,900italic&amp;display=swap" rel="stylesheet"/>

Landningssidan!

Varför en landningssida kan vara en bra idé

Landningssida
Fronta ett erbjudande eller händelse

Informerar kort om en tjänst eller produkt som är ett tillfälligt erbjudande. Den kan också med ett informativt innehåll skapa trafik till din hemsida.

Fronta ett erbjudande!

Landningssida

En landningssida är en sida bestående av endast en sida som samlar in data om dina besökare från t.ex. en annons på webben där du erbjuder något intressant, informativt, värdefullt eller extra billigt. 

Hemsida

En landningssida kan vara en sida på webben (hemsida) där ditt företag fångar kunder med ett specifikt erbjudande. Det är ett av de mest effektiva sätten att få besökare till din huvudsida och ta del av ditt erbjudande och läsa mera om ditt erbjudande.

Informera

Här kan du informerar  kort om en tjänst eller produkt som är ett tillfälligt erbjudande. Den kan också med ett informativt innehåll skapa trafik till din huvudsida.

 

Kontakta dinsida.nu

Kontakta oss idag så förklarar vi mer om hur du får ut mer av din marknadsföring, kontaktformulär. 

Fler besök till din hemsida

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.