Mobilanpassat!

Hur viktigt är det att mobilanpassa hemsidan?

Mobilanpassning! Din hemsida ska passa alla olika bildvisare

Idag ska din hemsida vara mobilanpassad, faktiskt ett krav från Google då de indexerar hemsidor för mobilanvändning i första hand.

Dina besökare kommer idag främst via sina mobiltelefoner till din hemsida. Om hemsidan inte fungerar i mobiltelefoner tappar du en stor del av eventuella kunder och i förlängningen tappar du köpare.
far fa-comment-alt
fa fa-cogs

Testa din hemsida med verktyg från Google

Om du har en hemsida idag kan du enkelt ta reda på hur bra mobilanpassad din hemsida är.

Öppna Googles testverktyg för mobilanpassning och testa din hemsida hur bra mobilanpassad den är. https://testmysite.withgoogle.com.

Responsiv, fungera med alla skärmstorlekar

Din webbplats måste idag vara responsiv. Din hemsida ska vara byggd och designad för att kunna visas på alla olika storlekar på skärmar, en fungerande design så hemsidan visas på bästa möjliga sätt för så många kunder som möjligt och på alla typer av enheter.
fas fa-compress-arrows-alt
fa fa-cogs

Hitta din hemsida i olika sökmotorer

Det är även av stor vikt att din hemsida är byggd enligt Googles regler och kriterier. Sidan får inte vara för långsam, menyerna ska vara tydlig så besökarna kan navigera sig enkelt till det dom söker, sidans namn och taggar på ska tala om för Google och andra sökmotorer vad sidan innehåller på ett enkelt och tydligt sätt.

Testa din befintliga hemsida i några verktyg för optimering och test

fa fa-cogs

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.